3 CONTOH HADIAH HARI GURU YANG BEST

Tajuk: TIGA Contoh Hadiah Hari Guru Paling Best Terkini.

Adakah anda sedang mencari contoh hadiah hari guru untuk guru kesayangan anda? Tahukah anda, hampir setiap tahun kita raikan, hari paling bermakna buat guru tersayang.

 

Kali ini buatlah sesuatu kejutan yang boleh mereka ingat sampai bila-bila hadiah yang mereka terima daripada murid tersayang.

 

Apalah sangat dengan nilai kasih sayang atau pengorbanan yang mereka berikan kepada anda dengan nilai hadiah yang mereka bakal terima daripada.

 

Kali ini kami dari Telekungnajwa.my ingin memudahkan anda denga memberikan beberapa idea contoh hadiah hari guru paling best terkini yang boleh anda fikirkan untuk berikan kepada guru atau cikgu kepada anak anda atau anda ingin berikan sendiri hadiah kepada guru atau cikgu kesayangan anda.

 

3 CONTOH HADIAH HARI GURU PALING BEST TERKINI ADALAH:

 1. TELEKUNG TRAVEL

 

 • Anda mesti hendak tahu kenapa kami cadangkan anda belikan telekung travel ini untuk guru anda? Sebenarnya hadiah ini antara produk yang sering mendapat permintaan kerana telekung ini mudah dibawa ke mana sahaja dan harganya juga berpatutan.

 

 • Selain itu juga, dengan material yang berkualiti dan bersaiz mini serta mudah dibawa kemana sahaja, menjadikan telekung travel sentiasa mendapat permintaan yang tinggi dan rugi kalau anda tidak mendapatkannya sekarang.

 

 • Jika guru anda perempuan, cubalah dapatkan telekung travel ini dan berikan kepada beliau sendiri. Pasti hadiah ini beliau sentiasa ingati setiap kali menggunakannya dimana sahaja beliau berada.

 

 • Jika guru anda lelaki tidak mengapa, anda boleh juga berikan kepada cikgu lelaki anda untuk beliau gunakan kepada anak atau isteri . Biasanya orang perempuan lebih selesa memakai telekung milik mereka berbanding menggunakan telekung yang disediakan ditempat awam.

 

 • Sangat menarikkan? Apa kata anda klik link di bawah untuk dapatkan telekung travel ini sebagai hadiah hari guru yang sering diingati oleh guru atau cikgu atau tenaga pengajar atau pensyarah atau pegawai latih dan sebagainya.

 

KLIK LINK INI UNTUK PEMBELIAN [ https://telekungnajwa.my/telekung-dewasa/travel ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambar 1: TELEKUNG TRAVEL

 

Description: C:\Users\Lenovo\Desktop\31052019TN1-500x700.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambar 2: TELEKUNG POKET MUDZALIFAH

 1. AL-QURAN TAGGING

 

 • Seterusnya kami hendak memperkenalkan satu lagi hadiah yang sedang viral sekarang ini adalah Al-Quran Taging. Ini adalah salah satu cadangan hadiah hari guru yang eksklusif dan sangat unik serta istimewa untuk guru tersayang.

 

 • Pasti guru anda sangat suka kerana warnanya sangat menarik dan bewarna-warni , berkualiti dan tahan lasak. Al-Quran ini juga mendapat kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN) untuk pengeluaran.

 

 • Selama ini, guru anda sudah banyak berbakti untuk memandaikan anda. Kali ini apa kata anda, menghadiahkan hadiah istimewa ini kepada guru anda memudahkan beliau memahami Al-Quran dengan lebih mudah.

 

 • Bayangkan, jika guru anda menggunakan sebaik mungkin hadiah Al-Quran Tagging ini serta mengamalkan, pasti besar pahala yang bakal anda terima dikemudian hari. Al-Quran ini sesuai kepada samaada guru lelaki atau perempuan.

 

 • Berminat untuk dapatkan Al-Quran Tagging? Sila klik link di bawah untuk dapatkan produk ini dan hadiahkan kepada guru anda sekarang. Jika kehabisan stok anda boleh terus hubungi kami 016-3364302 untuk pertanyaan.

 

KLIK LINK INI UNTUK PEMBELIAN [ https://telekungnajwa.my/sejadah/al-quran ]

 

Description: C:\Users\Lenovo\Desktop\photo6267286471429957753-110x110.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambar 3: Al-Quran Tagging

 

 1. SEJADAH PRAY POUCH

 

 • Satu lagi contoh hadiah hari guru paling best terkini adalah sejadah pray pouch. Hadiah hari guru sejadah pray pouch ni paling sesuai kalau di gandingkan dengan telekung travel kerana ianya kombinasi kemudahan untuk semasa travel yang sangat berguna.

 

 • Sejadah ini sangat  sesuai untuk seseorang yang mudah alergik atau sensitif kepada habuk dan mudah urus selepas dibasuh. Koleksi sejadah PRAY POUCH ini sangat mudah diselitkan pada bag atau boleh selitkan bersama telekung anda.

 

 • Melalui sentuhan buatan “Home Made” ini pasti menjadikan hadiah ini sangat eksklusif untuk sama ada guru lelaki atau perempuan.

 

 • Apa lagi jangan tunggu sehingga kehabisan stok untuk produk ini. Dapatkan sekarang juga untuk guru tersayang.

 

 

KLIK LINK INI UNTUK PEMBELIAN [https://telekungnajwa.my/sejadah/mini-sejadah]

 

Sampai di sini sahaja perkongsian daripada kami untuk kali ini. Insyallah akan ada lagi beberapa perkongsian maklumat daripada kami untuk anda.

 

Jangan lupa kongsikan maklumat ini kepada mereka yang memerlukan semoga dengan perkongsian yang berguna dapat membantu orang yang mencari contoh hadiah hari guru yang terkini dan paling best untuk diberikan kepada guru tersayang.