3 Pilihan Barang Hantaran Tunang

3 Pilihan barang HANTARAN Tunang WAJIB Anda Beli

3 Pilihan Barang Hantaran Tunang Wajib Anda Beli

Adakah anda merupakan bakal bertunang atau anda sedang mencari idea untuk membeli barang hantaran tunang? Tahukah anda, ada 3 pilihan barang hantaran tunang yang menjadi perkara wajib untuk beli bagi bakal bergelar pengantin.

Tahukah anda, apakah antara tujuan majlis pertunangan diadakan?

Tujuan majlis pertunangan diadakan kerana supaya kedua belah pihak dapat berbincang dan mendapat kata sepakat mengenai tarikh, tempat wang hantaran, jumlah dulang hantaran dan keperluan-keperluan lain bagi menyempurnakan majlis yang akan diadakan.

Kebanyakkan bakal suami biasa meminta bakal isteri untuk memilih barang hantaran mana yang sesuai untuk pihak perempuan supaya apa yang di beli itu boleh di pakai selepas berjaya memasuki alam rumah tangga.

Pasti anda pening untuk memilih barang hantaran tunang yang manakah biasanya menjadi perkara wajib untuk anda beli.

Barang hantaran tunang yang menjadi pilihan wanita adalah barangan seperti telekung dan sejadah.

Di sini kami sertakan 3 pilihan barang hantaran tunang yang wajib anda beli. Antaranya adalah:

 1. TELEKUNG AL-MUBARAK

 • Trend telekung masa kini ramai wanita sangat sukakan telekung yang eksklusif, selesa di pakai dan mencantikkan si pemakai.

 

 • Zaman sekarang ramai yang memilih telekung bewarna dan nampak eksklusif untuk dipakai semasa menghadiri majlis-majlis ilmu, solat untuk hari raya, dan boleh juga di pakai dirumah.

 

 • Keistimewaan dan kelebihan memilih telekung ini adalah di bahagian muka seperti memakai tudung dan mempunyai awning. Telekung Mubarak dikenali sebagai Telekung Muka Cantik kerana teknik jahitan di muka membuatkan bakal pengantin nampak cantik dan anggun

 

 • Sangat menarikkan? Apa kata anda klik link di bawah untuk dapatkan telekung ini sebagai salah satu barang hantaran tunang.

 

 

KLIK LINK INI UNTUK PEMBELIAN [ https://telekungnajwa.my/al-mubarak-wisteria-purple.html ]

 

 1. TELEKUNG SRIKANDI  

 

 • Selain itu juga ada lagi pilihan yang menarik dan nampak eksklusif untuk membuatkan gubahan hantaran anda nampak cantik.

 

 • Anda boleh dapatkan telekung srikandi ini kerana kelebihannya adalah merupakan telekung cotton eksklusif dengan double lining extra labuh dan paling menarik telekung ini mempunyai lace 5-inch dibawah kaki telekung.

 

 • Jika anda tidak berminat membeli telekung bewarna warni, anda boleh membeli telekung srikandi nude white sebagai pilihan barang hantaran tunang untuk majlis anda.

 

 • Di bawah kami gayakan gubahan idea untuk telekung srikandi. Nampak cantik dan simple sahaja

 

 

 • Macam mana anda ingin beli barang hantaran tunang ini?  Anda boleh dapatkan melalui link yang diberikan. Sila klik link di bawah untuk dapatkan telekung ini sebagai salah satu barang hantaran tunang.

KLIK LINK INI UNTUK PEMBELIAN [ https://telekungnajwa.my/telekung-dewasa ]

 

 1. SEJADAH SATIN

 

 • Seterusnya, barang hantaran tunang yang telah menjadi perkara wajib untuk anda membeli adalah sejadah. Tapi kali ini, sejadah yang kami nak cadangkan boleh menjadi antara pilihan barang hantaran tunang adalah sejadah muka satin.

 

 • Sejadah ini sangat selesa kerana ianya di buat secara buatan sendiri “Homemade” daripada kain satin, cotton atau misi yang dilapik dengan sejenis fiber.

 

 • Ramai pelanggan kami yang mencadangkan sejadah ini sangat sesuai untuk mereka yang selalu menggunakan sejadah untuk solat atau boleh digunakan untuk haji atau mengerjakan umrah atau kepada mereka yang kerap “travel” dimana-mana sahaja. Paling penting adalah untuk mereka yang sangat sensitif atau alergik pada habuk dan bulu. 

 

 • Paling istimewa untuk sejadah satin adalah, anda boleh membuat permintaan khas untuk mengikut warna tema hantaran tunang anda atau boleh sulam nama atau perkataan pada sejadah satin itu.

 

 • Sila lihat contoh produk sejadah satin seperti dibawah:

 

GAMBAR 3: Contoh Sejadah Satin bersulamkan nama

 • Berminat untuk anda tempah barang hantaran tunang ini?  Anda boleh dapatkan melalui link yang diberikan. Sila klik link di bawah untuk dapatkan sejadah satin sebagai hantaran tunang anda.

 

KLIK LINK INI UNTUK PEMBELIAN [https://telekungnajwa.my/sejadah/mini-sejadah/sejadah-travel]

 

Sampai di sini sahaja perkongsian daripada kami untuk kali ini. Insyallah akan ada lagi beberapa perkongsian maklumat daripada kami untuk anda.

 

Jangan lupa kongsikan maklumat ini kepada mereka yang memerlukan semoga dengan perkongsian yang berguna dapat membantu orang yang mencari barang hantaran untuk pertunangan.

Jazakallah khayr!