RAMADHAN SPECIAL

Ramadhan ini pastinya memberikan impak yang besar dalam kehidupan kita sebagai Muslim.

Kami di An-Najwa ingin kongsikan kegembiraan Ramadhan bulan berkah dengan RAMADHAN SPECIAL dari kami.

Kurma Ajwa dari Aswadan, telekung ibu anak dan koleksi menarik untuk Terawikh bersama keluarga

Product Compare (0)
Sort By:
Show:
SEMARAK RAMADHAN SET A
Bila tiba Ramadhan salah satu yang kita selalu nampak di iklan tv mestilah kurma kan? Kenapa Kurma kita amalkan di bulan ramadhan? Ya, bukti kita sayang Rasulullah dengan mengikut Sunnah Nabi S.W.T ketika sahur dan berbuka. Tapi bukan dalam bula..
RM140.00
Ex Tax: RM140.00
SEMARAK RAMADHAN SET B
Tinggal berapa  hari lagi ke Ramadhan  Bila tiba Ramadhan salah satu yang kita selalu nampak di iklan tv mestilah kurma kan? Kenapa Kurma kita amalkan di bulan ramadhan? Ya, bukti kita sayang Rasulullah dengan mengikut Sunnah Nabi S.W.T..
RM185.00
Ex Tax: RM185.00
SEMARAK RAMADHAN SET C
 22 hari ke Ramadhan  Bila tiba Ramadhan salah satu yang kita selalu nampak di iklan tv mestilah kurma kan? Kenapa Kurma kita amalkan di bulan ramadhan? Ya, bukti kita sayang Rasulullah dengan mengikut Sunnah Nabi S.W.T ketika sahur dan..
RM98.00
Ex Tax: RM98.00
SEMARAK RAMADHAN SET D
Ramadhan tinggal 40 hari saja lagi. Musim covid ini jom tingkatkan sistem imun badan dengan pengambilan kurma Madinah yang dibawa khas dari Aswadan. Fresh from the Farm. Rasa dan mutu seperti makan kurma di Madinah. Khas untuk Ramadhan. Jewe..
RM75.00
Ex Tax: RM75.00
TELEKUNG POKET MUZDALIFAH
APA YANG SPECIAL DENGAN TELEKUNG  MINI MUZDALIFAH NI ======================================== ~ Poket Zip Tersorok mengelakkan dari barang berharga di curi..Malah poket zip memudahkan jemaah menyimpan barang penting seperti duit, tasbih..
RM100.00
Ex Tax: RM100.00