UMRAH & HAJI

Anda bakal mengerjakan #Haji/Umrah? Atau mencari barangan keperluan #Haji/Umrah untuk ibu/isteri tersayang?
.
Kini Telekung Najwa juga ada Set Haji/Umrah(set suci aidiladha) yang serba lengkap sesuai bagi Wanita muslimah yang menginginkan perjalanan Umrah yang lancar!
.
Telekung poket Naurah dengan materials yang SUPER COMFY sesuai dengan cuaca di Kota Mekah & Madinah. Selain itu, set ini juga dilengkapi barangan Umrah yang serba lengkap untuk memudahkan urusan umrah dan haji.

Product Compare (0)
Sort By:
Show:
TELEKUNG ZIARAH ZIP
Telekung Ziarah Zip ( Berpoket Zip di depan) Untuk jemaah umrah dan haji yang memerlukan telekung cotton. Zip berpoket di hadapan untuk simpanan kunci, duit sedekah atau cermin mata. Telekung sahaja tanpa kain. Material: Cotton Pen..
RM89.00
Ex Tax: RM89.00
SET UMRAH KIT
Direka eksklusif agar anda tampil sopan dan elegan untuk sesi Umrah anda kelak. Selain rekaan yang minimal, elegan serta sopan, ianya sangat lembut, tidak panas serta selesa digayakan. Dengan hanya RM148/set, anda akan terima 4 item dengan setiap tem..
RM160.00
Ex Tax: RM160.00
TELEKUNG HOODIE JAMRAH
======================================== APA YANG SPECIAL DENGAN MINI HOODIE JAMRAH NI ======================================== KENAPA anda harus miliki MINI HOODIE JAMRAH?? FABRIK BERKUALITI TINGGI            &..
RM120.00
Ex Tax: RM120.00
TELEKUNG POKET MUZDALIFAH
APA YANG SPECIAL DENGAN TELEKUNG  MINI MUZDALIFAH NI ======================================== ~ Poket Zip Tersorok mengelakkan dari barang berharga di curi..Malah poket zip memudahkan jemaah menyimpan barang penting seperti duit, tasbih..
RM100.00
Ex Tax: RM100.00
TELEKUNG POKET NAURAH
-Hanya top sahaja,tiada kain skirt - Sesuai dijadikan sebagai ziarah umrah atau haji - Diperbuat dari cotton berkualiti tinggi Terdapat Zip di bahagian dada -Bergetah di dahi & sulam dibahagian kepala -Dagu segitiga  -2 lapis dibahagian..
RM89.00
Ex Tax: RM89.00
TELEKUNG POKET RAHMAH
APA YANG SPECIAL DENGAN TELEKUNG POKET RAHMAH NI ======================================== ~ Poket Zip Tersorok mengelakkan dari barang berharga di curi..Malah poket zip memudahkan jemaah menyimpan barang penting seperti duit, tasbih, cermin mata ..
RM100.00
Ex Tax: RM100.00
TUDUNG UMRAH CHIFFON 3 LAYER(WHITE & BLACK)
Tudung Umrah Chiffon TUDUNG LABUH XXXL BERKUALITI, KAIN CHIFFON 3 LAYER DENGAN AWNING SCUBA. MATERIAL: CHIFFON, AWNING SCUBA AWNING TERBENTUK ELOK DI MUKA KAIN CHIFFON 3 LAYER MEMBUATKAN IA TERLETAK ELOK KETIKA ANDA MEMAKAINYA SESUAI UNTUK WANITA BER..
RM65.00
Ex Tax: RM65.00