UMRAH & HAJI

Anda bakal mengerjakan #Haji/Umrah? Atau mencari barangan keperluan #Haji/Umrah untuk ibu/isteri tersayang?
.
Kini Telekung Najwa juga ada Set Haji/Umrah(set suci aidiladha) yang serba lengkap sesuai bagi Wanita muslimah yang menginginkan perjalanan Umrah yang lancar!
.
Telekung poket Naurah dengan materials yang SUPER COMFY sesuai dengan cuaca di Kota Mekah & Madinah. Selain itu, set ini juga dilengkapi barangan Umrah yang serba lengkap untuk memudahkan urusan umrah dan haji.

Product Compare (0)
Sort By:
Show:
SET UMRAH/HAJI  KIT (SET LABBAIKA)
Direka eksklusif agar anda tampil sopan dan elegan untuk sesi Umrah/Haji anda kelak. Selain rekaan yang minimal, elegan serta sopan, ianya sangat lembut, tidak panas serta selesa digayakan.anda akan terima 4 item dengan setiap tempahan Set Umrah/Haji..
RM160.00
Ex Tax: RM160.00
TELEKUNG HOODIE JAMRAH
======================================== APA YANG SPECIAL DENGAN MINI HOODIE JAMRAH NI ======================================== KENAPA anda harus miliki MINI HOODIE JAMRAH?? FABRIK BERKUALITI TINGGI            &..
RM120.00
Ex Tax: RM120.00
TELEKUNG POKET NAURAH
-Hanya top sahaja,tiada kain skirt - Sesuai dijadikan sebagai ziarah umrah atau haji - Diperbuat dari cotton berkualiti tinggi Terdapat Zip di bahagian dada -Bergetah di dahi & sulam dibahagian kepala -Dagu segitiga  -2 lapis dibahagian..
RM89.00
Ex Tax: RM89.00
TUDUNG UMRAH CHIFFON 3 LAYER(WHITE & BLACK)
Tudung Umrah Chiffon TUDUNG LABUH XXXL BERKUALITI, KAIN CHIFFON 3 LAYER DENGAN AWNING SCUBA. MATERIAL: CHIFFON, AWNING SCUBA AWNING TERBENTUK ELOK DI MUKA KAIN CHIFFON 3 LAYER MEMBUATKAN IA TERLETAK ELOK KETIKA ANDA MEMAKAINYA SESUAI UNTUK WANITA BER..
RM65.00
Ex Tax: RM65.00