Telekung Kids
Dari Umur berapa kita sebagai ibu bapa perlu sediakan Telekung Kanak-Kanak atau Telekung Budak? Haa..jawab ye ibu ayah.

Ada lirik nasyid ni
“Didiklah anak-anak mu bersembahyang, sedari umurnya tujuh tahun..bimbing mereka lakukan kebaikkan, hidup dan mati kerana Tuhan..”
 
 
Sebenarnya dalam Islam gariskan 7 tahun dah solat. Maksudnya sebelum 7 tahun dah start pakai telekung ikut mak dan ayah solat.
 
An-Najwa menyediakan Telekung Kanak-kanak dari umur 2 tahun hingga 12 tahun.  Kenapa 2 tahun? Haaa..sebab nak mudahkan cari telekung size kecik yang selesa  dan telekung budak bersesuaian umur.

Yang penting lagi, comel. Design yang buat diorang akan cakap -Alaaa, kalau adik pakai telekung ni mesti adik cantik! 
 JOM ibu-ibu pilih telekeung budak yang buat anak berlari nak solat.

Salam kasih sayang,
An-Najwa
-juga seorang ibu-
 

Refine Search

Product Compare (0)
Sort By:
Show:
BAG TELEKUNG UNICORN KANAK-KANAK
Dimensions: 27cm x 34cm material:non-woven fabric ..
RM5.00
Ex Tax: RM5.00
COMBO TELEKUNG UNICORN IBUANAK
-TelekungTu-tu Unicorn Material: Premium Cotton Viscose  Color: Pink Blush,Purple Lavender & Lake Blue (Exclusive collection by An-Najwa) ~Sejuk dan tak mudah renyuk sebab kami guna material premium cotton  ~Jahitan tutu 3 laye..
RM300.00
Ex Tax: RM300.00
Sale
DRESS PRINCESS APPLE GREEN ANNAJWA
Suitable:6 month to 12 years old. Please refer measurement and compare with your child Material- Top: Scuba , Skirt : como crepe Selection colour - 1, Pink 2. Green ..
RM139.00 RM75.00
Ex Tax: RM75.00
Sale
DRESS PRINCESS PEACH SALMON ANNAJWA
Suitable:6 month to 12 years old. Please refer measurement and compare with your child Material- Top: Scuba , Skirt : como crepe Selection colour - 1.Pink 2. Green ..
RM139.00 RM75.00
Ex Tax: RM75.00
KOTAK TELEKUNG & SEJADAH KHAS ANNAJWA
KOTAK SEJADAH KIDS ANNAJWA  UKURAN 29X19 CM ..
RM5.00
Ex Tax: RM5.00
Sale
PRE RAMADHAN AKASIA RIBBON
..
RM80.00 RM75.00
Ex Tax: RM75.00
TELEKUNG HELLO KITTY
Telekung Hello Kitty Ribbon. 100% cotton belaboo, cotton yang guna untuk pyjamas anak-anak. Sejuk, selesa dan lembut. Telekung ini diilhamkan daripada motif hello kitty yang ber ribbon yang disukai anak-anak, jahitan kualiti butik dengan d..
RM125.00
Ex Tax: RM125.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA GREY  PINK
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
Ex Tax: RM70.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
Ex Tax: RM70.00
1 reviews
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA PINK PURPLE
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
Ex Tax: RM70.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
Ex Tax: RM70.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
Ex Tax: RM70.00