Sale zoom
Price: RM119.00 RM99.00
Product QR Code
Product Code: TBGIA
Availability: In Stock
Qty:

Telekung Batik Grey Ibu

TELEKUNG KANAK-KANAK BATIK adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia.

Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan pakai SEDONDON semasa solat jemaah sekeluarga dengan 4 size mengikut umur untuk Telekung dari 2 hingga 12 tahun

KELEBIHAN TELEKUNG BATIK

1.    Telekung Kids Aranda diperbuat dari material Cotton untuk sarung nye dan kain material soft jersey 2 gabungan material ini bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel.

 

2.     Tak mudah renyuk dan ringan.

3.    Bahagian muka Telekung terbentuk yang dikemaskan dengan tali bergetah dikepala. Tali bergetah memudahkan anak-anak pakai sendiri.

4.    Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah

5.    Bahagian muka Telekung yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah.

6.    Dikemaskan dengan getah di kain supaya MUDAH dipakai anak-anak.

7.    Jahitan sgt kemas.Kualiti jahitan butik. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return balik.

8.    Sifat cotton itu meresap peluh dan tidak berbau sangat sesuai pada kanak-kanak yang alami masalah cepat berpeluh 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good