Price: RM200.00
Ex Tax: RM200.00
Product QR Code
Product Code: WAKAF
Availability: In Stock
Qty:

WAKAF 4 SET ANNAJWA TELEKUNG DAN TUDUNG KANAK-KANAK

Program Wakaf Telekung + Tudung Sekolah
kepada Anak-Anak Yatim

Objektif projek ini adalah untuk menggantikan telekung-telekung solat yg sudah lama dan tidak selesa/sesuai dibawa untuk solat di sekolah atau untuk kegunaan harian dan pmberian tudung sekolah untuk kemasukan sekolah tahun hadapan. Program ini menggalakkan rakyat Malaysia menjadikan Telekung/Tudung sebagai salah satu bentuk wakaf bagi manfaat masyarakat umum. Dengan nilai RM50, kini Rakyat Malaysia berpeluang mewakafkan telekung & tudung sekolah melalui projek wakaf dari An-Najwa.  


bagi memudahkan proses wakaf Telekung+ Tudung ini, An-najwa melalui instagram dan whatsapp kami akan memproses pembelian Telekung + tudung daripada orang ramai bagi diwakafkan seterusnya menghantar telekung yang diwakafkan itu kepada rumah anak-anak yatim.  

Semoga program wakaf Telekung dan Tudung sekolah ini menjadi salah satu lagi cara bagi umat Islam di Malaysia beramal soleh bagi meraih ganjaran pahala yang tidak putus-putus daripada Allah s.w.t kepada pewakaf selagi mana telekung & tudung yang diwakafkan itu masih kekal dimanfaatkan.

Bagi yang berminat untuk mewakafkan telekung+tudung boleh hubungi ksmi di nombor yang tertera. 

____________________________

Kami memerlukan :- 

 Telekung baru + Tudung Sekolah  per set RM50  / Pakej Wakaf 4 Set RM200

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good