Telekung Kids
Dari Umur berapa kita sebagai ibu bapa perlu sediakan Telekung Kanak-Kanak atau Telekung Budak? Haa..jawab ye ibu ayah.

Ada lirik nasyid ni
“Didiklah anak-anak mu bersembahyang, sedari umurnya tujuh tahun..bimbing mereka lakukan kebaikkan, hidup dan mati kerana Tuhan..”
 
 
Sebenarnya dalam Islam gariskan 7 tahun dah solat. Maksudnya sebelum 7 tahun dah start pakai telekung ikut mak dan ayah solat.
 
An-Najwa menyediakan Telekung Kanak-kanak dari umur 2 tahun hingga 12 tahun.  Kenapa 2 tahun? Haaa..sebab nak mudahkan cari telekung size kecik yang selesa  dan telekung budak bersesuaian umur.

Yang penting lagi, comel. Design yang buat diorang akan cakap -Alaaa, kalau adik pakai telekung ni mesti adik cantik! 
 JOM ibu-ibu pilih telekeung budak yang buat anak berlari nak solat.

Salam kasih sayang,
An-Najwa
-juga seorang ibu-
 

Refine Search

Product Compare (0)
Sort By:
Show:
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA adalah telekung kanak-kanak Jenama An-Najwa® yang direka khas untuk membantu ibu bapa yang ingin mendidik anak-anak perempuan mereka solat dari awal usia. Yang lagi best, nak bagi adik-beradik perempuan p..
RM70.00
  BACK to BASIC, telekung cotton yang simple namun selesa untuk anak anda ✿ Bahagian muka dilapisi KEDUTAN di kepala yang melekap di dahi ✿ Inovasi tali getah di bahagian telekung so anak2 x perlulah nak ikat sendiri. kainnya juga beerget..
RM75.00
TELEKUNG EKSKLUSIF TU-TU UNICORN -TelekungTu-tu Unicorn Material: Premium Cotton Viscose  Color: Pink Blush,Purple Lavender & Lake Blue (Exclusive collection by An-Najwa) ~Sejuk dan tak mudah renyuk sebab kami guna material premiu..
RM135.00